Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η Facebook σελίδα της Haier Greece είναι γεγονός, από την Intersys



E-zy 
H Intersys SA, καλωσορίζοντας την Haier στην ελληνική αγορά, δημιούργησε, στις 25/9, την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Σε αυτή την σελίδα, όλοι οι φίλοι της Haier θα μπορούν να ενημερωθούν για τα προϊόντα, τις νέες τεχνολογίες και τις καινοτομίες της στον χώρο των οικιακών συσκευών, και θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες προκλήσεις και διαγωνισμούς!

Οι φίλοι της σελίδας θα μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους διαχειριστές της και να λύσουν απορίες τους σχετικά με την αγορά, την διαθεσιμότητα, την χρήση και το service των οικιακών τους συσκευών Haier. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται πρώτοι για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και της καινοτομίες που εισάγει η Haier.


Λίγα λόγια για την Haier

Η Haier αποτελεί μία παγκόσμια δύναμη, έχοντας κατακτήσει, το 2012, για 4η συνεχόμενη χρονιά την κορυφή στις πωλήσεις μεγάλων οικιακών ηλεκτρικών συσκευών σε όλο τον πλανήτη, βάσει των αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε η Euromonitor International Ltd. Απασχολεί 80.000 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε 133.000 τελικά σημεία πώλησης και διαθέτει παρουσία σε 100 χώρες παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 30 στην Ευρώπη. Επιπρόσθετα, η Haier είναι μία εταιρία που επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη, διαθέτοντας 10 R&D κέντρα παγκοσμίως, με 3 από αυτά στην Ευρώπη, ενώ διαθέτει 45 εργοστάσια παραγωγής προϊόντων ανά τον πλανήτη!

Οι προϊοντικές κατηγορίες της Haier περιλαμβάνουν ψυγεία, καταψύκτες, ψυγειοκαταψύκτες, ψυγεία-ντουλάπες, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, φούρνους μικροκυμάτων, κλιματιστικά, καθώς και τηλεοράσεις, με μία πλήρη προϊοντική σειρά που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου