Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Η Canon στην κορυφή της αξιοπιστίας στην αγορά εκτυπωτών επαγγελματικής χρήσης

Η Intersys SA, επίσημη αντιπρόσωπος της Canon στην Ελληνική αγορά, αναδημοσιεύει έρευνα η οποία έγινε από την Industry Analysts.
Η έρευνα διεξήχθη τηλεφωνικά και αφορούσε στην αξιολόγηση πάνω από εξακοσίων διαφορετικών μοντέλων εκτυπωτών (color & B/W), που χρησιμοποιούνται από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ποικίλα ερωτήματα σχετικά με την μάρκα του εκτυπωτή που χρησιμοποιούν όπως την αξιοπιστία, την ποιότητα εκτύπωσης, την ευκολία χρήσης και να την αξιολογήσουν. Με βασικό δείκτη την αξιοπιστία, ένα δείκτη βαρόμετρο για την αξιολόγηση εκτυπωτών επαγγελματικής χρήσης και με κλίμακα βαθμολογίας από το 1-10, με «10» να αντιπροσωπεύει το άριστα, η Canon ηγήθηκε στον τομέα αυτό μεταξύ άλλων εταιριών με βαθμολογία 9,1 με τον μέσο όρο βαθμολογίας να είναι στο 8,8. 
Επιπροσθέτως, το 86% των πελατών της Canon δήλωσαν ότι θα αγόραζαν ξανά την ίδια μάρκα, αποτέλεσμα που επιβραβεύει την συνεχή προσπάθεια για  ικανοποίηση και ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών.


Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα του Canon Loyalty survey 2012 που ταυτόχρονα, ειδικότερα για την Ελλάδα και την Intersys, αποτέλεσαν διαχρονικό ρεκόρ.
Σε όλους σχεδόν τους επιμέρους τομείς, η Intersys, επιτυγχάνει καλύτερες αξιολογήσεις συγκριτικά με τον μέσο όρο των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών χωρών και αποτελεί μία από τις τρεις χώρες που βρίσκονται στο τεταρτημόριο των «ηγετών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου