Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Εκδήλωση Olympus PEN & OM-D στο Gazarte

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου το απόγευμα καλέσαμε συνεργάτες, δημοσιογράφους και bloggers σε μία εκδήλωση στο Gazarte, για μία δροσερή και ευχάριστη βραδιά.

Η εκδήλωση είχε δύο στόχους: Αφενός να παρουσιάσουμε τα νέα μοντέλα PEN και την πορεία της Olympus στην Ελληνική αγορά τον τελευταίο χρόνο και αφετέρου να δώσουμε την ευκαιρία στους καλεσμένους μας να διαπιστώσουν τις επιδόσεις των PEN σε δύσκολες καταστάσεις λήψης (χαμηλός φωτισμός, κίνηση, κλπ). Σε αυτή μας την προσπάθεια μας βοήθησαν 3 ζευγάρια από το εργαστήρι χορού Danzarin που χόρεψαν αργεντίνικο τάνγκο και έδωσαν σε όλους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις PEN στα όριά τους και οι κύριοι Παναγιώτης Τσαγκαμίλης (διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στις φυσικές επιστήμες και καθηγητής φωτογραφίας) και Γιώργος Μαρινάκης (Βιολόγος, συνεργάτης του Ινστιτούτου Παστέρ και επαγγελματίας φωτογράφος), οι οποίοι παρουσίασαν φωτογραφίες τους, τραβηγμένες με PEN και OM-D.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι κύριοι John Brooks (General Manager European Sales Consumer Products) και Badr Alaoui-Sossai (Area Manager EMEA) από την Olympus. Στις σύντομες παρουσιάσεις του κ. Κωνσταντίνου Χιώτη, Εμπορικού Δ/ντή του τομέα καταναλωτικών προϊόντων και της κ. Νατάσας Βελεσιώτη, Senior Product Manager της Olympus στην Intersys, είδαμε την πορεία και τις τάσεις της αγοράς, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα και ανακοινώθηκε ότι πλέον, μία στις 4 φωτογραφικές μηχανές Compact System Cameras που πωλείται στην Ελληνική αγορά, είναι μάρκας Olympus!

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τις PEN και τους φακούς που δώσαμε στους καλεσμένους μας και τραβήχθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης!

Ακόμη περισσότερες φωτό μπορείτε να δείτε στην σελίδα των Olympus Fans στο Facebook.


Intersys_Canon's Olympus Gazarte July 2013 album on Photobucket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου