Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ένας ακόμη διαγωνισμός της Emma Hellas με την Pioneer να κατακτά την 1η θέση στην κατηγορία ESPL Experienced TRUNK 2.



Ο Διαγωνισμός Ηχοσυστημάτων Αυτοκινήτου που διοργάνωσε η Emma Hellas στις 8 και 9 Ιουνίου 2013 στις Μαλάδες Ηράκλειο Κρήτης ήταν υποδειγματική και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η ΕΜΜΑ είναι η Επικεφαλής Οργάνωση όλων των Εθνικών Οργανώσεων Car Audio Παγκοσμίως και οι ρίζες της βρίσκονται στην Αμερικάνικη IASCA, την πρώτη οργάνωση που έφτιαξε ένα πλήρες εγχειρίδιο με θέμα τους διαγωνισμούς ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου. 

H EMMA Ελλάς είναι η υπεύθυνη για την διοργάνωση των αγώνων της ΕΜΜΑ στην Ελλάδα με πλήθος κατηγοριών: Sound Quality & Tunning, ESPL, Free Style, EMMA at work. Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της ΕΜΜΑ ΕΛΛΑΣ, κος Χριστόπουλος Κωνσταντίνος,  
«Σκοπός των διαγωνισμών ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου δεν είναι μόνο να βρεθεί το καλύτερο ποιοτικά και το πιο δυνατό υψηλής ηχητικής στάθμης αυτοκίνητο, αλλά η δημιουργία ενός ηχοσυστήματος που να μπορεί να αναπαράγει το μουσικό πρόγραμμα, παρόμοιο της αρχικής ηχογράφησης, σε συνδυασμό με την σωστή και καλαίσθητη εγκατάσταση».
Η πρόκληση του διαγωνισμού είναι η δημιουργία ενός ηχοσυστήματος που θα προσπερνά τα προβλήματα ακουστικής μέσα σε ένα όχημα, θα αναπαράγει μουσική χωρίς θόρυβο και παραμόρφωση, και  θα αποδίδει το μουσικό πρόγραμμα κατά τρόπο όμοιο με την αρχική ηχογράφηση. Για το ΕSPL είναι η αναπαραγωγή πολύ υψηλής μουσικής ηχητικής στάθμης, ταυτόχρονα με την καλή εγκατάσταση και τον εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό.


Στον Ημιτελικό έλαβαν μέρος 79 συμμετοχές ενώ στον Τελικό Κρήτης  πέρασαν 49 από όλη την προηγούμενη χρονιά για να αναδειχτούν οι καλύτεροι!


Οι συμμετοχές ήταν αρκετές,  ο αγώνας «σκληρός», τα dB έδωσαν και πήραν, ο πήχης ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά σε όλες τις κατηγορίες και η αγωνία των συμμετεχόντων παρέμεινε ανεξάντλητη μέχρι την απονομή των βραβείων! Όπως ήταν αναμενόμενο η Pioneer, πρωτοπόρος σε πολλά προϊόντα ήχου, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις βραβεύσεις! Με σύμμαχο την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρουν  τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου της Pioneer, ο κος Παπαδάκης  Δημήτρης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία ESPL Experienced TRUNK 2.


Intersys_Canon's EMMA Awards Pioneer Creta 2013 album on Photobucket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου