Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Power to the people. Συστήματα Micro CD X-PM32/X-PM12 Υψηλής Ισχύος






Η Intersys A.E., επίσημος αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, παρουσιάζει δύο μινιμαλιστικής σχεδίασης Συστήματα Micro CD Υψηλής Ισχύος, με Bluetooth, USB, CD και δέκτη FM: τα X-PM32 και X-PM12.



Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένη μονάδα CD, η οποία υποστηρίζει συμβατικά CD, καθώς και δίσκους CD-R/RW και θύρα USB στο εμπρός πάνελ που επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής MP3/WMA. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ασύρματη σύνδεση Bluetooth για την αποστολή μουσικής στο X-PM32/X-PM12 από smartphone ή άλλη συσκευή Bluetooth. Ένας ραδιοφωνικός δέκτης FM με RDS και 30 μνήμες σταθμών ολοκληρώνει το πακέτο.

Τα X-PM32/X-PM12 διαθέτουν ενσωματωμένο ισοσταθμιστή με τέσσερις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή του ήχου ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό για την περαιτέρω βελτίωση του ήχου είναι η κατάσταση P-BASS. Η κατάσταση P-BASS ισχυροποιεί τα μπάσα, προσθέτοντας βάθος και δύναμη στον ήχο.

Ο ψηφιακός ενισχυτής Τάξης D 2 x 75 Watt (2 x 38 Watt στο μοντέλο X-PM12) οδηγεί τα παρεχόμενα ηχεία με δύναμη και ακρίβεια. Εάν ο χρήστης επιθυμεί περισσότερα μπάσα, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης ενός πρόσθετου subwoofer.

Το μοντέλο X-PM32 διαθέτει ηχεία 2 δρόμων με τρία ενεργά μεγάφωνα: ένα tweeter (5 εκ.) και δυο woofer (9 εκ. έκαστο). Μια πρόσθετη διάταξη παθητικής εκπομπής 12 εκ. φροντίζει ώστε η απόδοση των μπάσων να συγκρίνεται με αυτήν πολύ μεγαλύτερων συστημάτων ηχείων. Η ίδια διάταξη παθητικής εκπομπής χρησιμοποιείται και στο μοντέλο X-PM12, σε συνδυασμό με δύο ενεργά μεγάφωνα: ένα tweeter (5 εκ.) και ένα woofer (9 εκ.).

Και τα δύο συστήματα είναι συμβατά με τη εφαρμογή Wireless Streaming της Pioneer, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store ή το Google Play Store. Με την εφαρμογή Wireless Streaming ξεκλειδώνονται ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες, όπως οι Club Sound Boost, Tempo Control και Advanced Sound Retriever.

# # #
Το App Store είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.
Τα Android και Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google Inc. 
Το λεκτικό σήμα Bluetooth αποτελεί σήμα κατατεθέν της Bluetooth SIG, Inc. και κάθε χρήση του σήματος αυτού από την Pioneer γίνεται κατόπιν αδείας.

Περισσότερες πληροφορίες: 
Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου