Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Το 3ο Χρυσό Βραβείο γιορτάζει η οικογένεια της Olympus OM-D

Ακολουθώντας τα βήματα των E-M5 και E-M1 το νέο και πολυαναμενόμενο μέλος της Olympus OM-D, η E-M10 κατέκτησε το χρυσό βραβείο του DP Review (Digital Photography Review).

Συγκεκριμένα, όπως διαβάσαμε στο άρθρο του DP Review:

"Η E-M10 είναι μία πραγματικά εντυπωσιακή, μικρή φωτογραφική μηχανή. Ανταγωνίζεται επάξια τις entry-level DSLR όσον αφορά την ποιότητα εικόνας και τον χειρισμό, και τις κερδίζει όλες όσον αφορά τον άμεσο έλεγχο. Πέρα από τα βασικά φωτογραφικά εργαλεία, η E-M10 προσφέρει πολλά περισσότερα:
  • Wi-Fi, που καθιστά εύκολο το να μοιράζεστε φωτογραφίες με τους φίλους σας
  • Time-lapse, με δημιουργία βίντεο
  • Time Exposure Mode, με ζωντανές ενημερώσεις
  • Multi-Exposure Mode
  • Πολλά καλλιτεχνικά φίλτρα και
  • και ένα από το πιο ολοκληρωμένα συστήματα επεξεργασίας Raw αρχείων, μέσα στην κάμερα.
Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πολλούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν όλες αυτές τις λειτουργίες (και σίγουρα πάρα πολλοί δεν θα χρησιμοποιήσουν καμία από αυτές), αλλά αρκεί να κολλήσετε με ένα μόνο από αυτά τα χαρακτηριστικά για να θεωρήσετε αυτή την φωτογραφική μηχανή απαραίτητη!
(...)
Για μερικούς θα άξιζε τον κόπο να επιλέξουν μία φωτογραφική μηχανή μεγαλύτερου μεγέθους, η οποία θα τους παρείχε μεγαλύτερο αισθητήρα και υψηλότερο αριθμό pixels. Αλλά υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι που θα "ταιριάξουν" καλύτερα με την E-M10 για πολλούς λόγους, ιδιαίτερα εκείνοι που είναι πρόθυμοι να επενδύσουν αρχικά λίγο χρόνο στο να ψάχνουν μέσα στο μενού."


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του DP Review εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου