Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

To OpShop.gr αποκτά και φυσική παρουσία εγκαινιάζοντας κατάστημα στην Ηλιούπολη!

Shop Now!


ΑΝΟΙΞΑΜΕ!

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, έχουμε δημιουργήσει εδώ και τρία περίπου χρόνια το ηλεκτρονικό μας κατάστημα-Stock House  www.opshop.gr.




Ήρθε η ώρα να επεκταθούμε!
Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στο νέο φυσικό κατάστημα - stockhouse Opshop, που άνοιξε στην Ηλιούπολη, απέναντι από τον σταθμό του Μετρό.
Εκεί θα βρείτε προϊόντα των εταιριών που αντιπροσωπεύει η Intersys στην Ελληνική Αγορά: Canon, Océ, Pioneer, Olympus, Haier, Telefunken, Hisense, TomTom!

Το φυσικό κατάστημα, όπως ακριβώς και το ηλεκτρονικό, θα διαθέτει τα εκθεσιακά, μεταχειρισμένα και νέα προϊόντα παλαιοτέρων σειρών από όλη την γκάμα της Intersys, τόσο σε καταναλωτικά προϊόντα. όσο και σε προϊόντα Business Printing & Professional Print.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες, δείτε φωτογραφίες και ενημερωθείτε για την ακριβή τοποθεσία και το ωράριο του καταστήματος ΕΔΩ

Είτε ενδιαφέρεστε για τα καταναλωτικά προϊόντα, είτε για τα επαγγελματικά, είτε με την επαγγελματική σας ιδιότητα, είτε ως καταναλωτής, είμαστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι από μία επίσκεψη στο νέο κατάστημά μας.

Σας περιμένουμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου