Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η Intersys στην διεθνή έκθεση τεχνολογίας IFA


Η Intersys SA επισκέφθηκε την διεθνή έκθεση IFA στο Βερολίνο. Εκεί είδαμε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες στον χώρο των consumer electronics και οικιακών συσκευών, που θα μας απασχολήσουν το 2014, ακούσαμε ενδιαφέρουσες ομιλίες από εξέχουσες προσωπικότητες, όπως οι René Aubertin -CEO της Haier Europe-, Sascha Lange -Sales and Marketing Director της Toshiba Germany- και Ulrich Jäger -Product Marketing Manager της Toshiba Germany- και ήμασταν μαζί με τέσσερεις από τις brands που ανήκουν στην οικογένεια της Intersys: Pioneer, Toshiba, Canon και Haier.


Η IFA, είναι ένα κορυφαίο εμπορικό γεγονός, όπου οι παγκοσμίως ηγέτιδες εταιρίες τεχνολογίας λανσάρουν τις τελευταίες καινοτομίες τους – προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες την δυνατότητα να πάρουν πληροφορίες από πρώτο χέρι, από τους καλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο.
Στο επίκεντρο της έκθεσης ήταν τα ψηφιακά προϊόντα – από Ultra-HD displays, σε smart TVs, tablet computers, smartphones και networked οικιακές συσκευές.

Εκτός των άλλων, η IFA, είναι το μέρος όπου οι ειδικοί του χώρου και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης συζητούν θέματα που εκτείνονται από τα social media και τα “έξυπνα σπίτια”, στα ψηφιακά οικοσυστήματα και την ενεργειακή απόδοση.
Βέβαια, η επίσημη attraction της έκθεσης δεν ήταν άλλη από την miss IFA, η οποία με το δικό της μοναδικό τρόπο έδινε ένα ξεχωριστό στυλ στα προϊόντα των περιπτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου