Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο βραβεία EISA 2013-14 για την Olympus

Πρωτιές και πάλι  για την Olympus! Δύο από τα καλύτερα μοντέλα των σειρών της Olympus, η κορυφαία της σειράς ΡΕΝ, E-P5 και η πιο ανθεκτική της σειράς TOUGH, η TG-2, κατέκτησαν τις διακρίσεις "Best Advanced Compact System Camera 2013-14" και "Best Travel Camera 2013-14" αντιστοίχως, από τον οργανισμό EISA (European Imaging & Sound Association).



H PEN E-P5 είναι η καλύτερη Advanced Compact System Camera
Η εμπνευσμένη από την θρυλική PEN-F, η PEN E-P5, εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή της EISA με εξαιρετικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν απόδοση D-SLR: «η μέγιστη ταχύτητα κλείστρου της κάμερας, των 1/8000 sec, είναι μία από τις ταχύτερες για ένα μοντέλο τόσο μικρών διαστάσεων, καθώς το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων είναι μοναδικό σε αυτή την κατηγορία». Η κριτική επιτροπή επαίνεσε επίσης το εύρος του ISO, από 100 έως 25.600, το ενσωματωμένο WiFi, καθώς και τις δημιουργικές λειτουργίες λήψης και τα ενσωματωμένα καλλιτεχνικά φίλτρα.

Η TOUGH TG-2 είναι η καλύτερη Travel Camera
Η αντικραδασμική, αδιάβροχη, ανθεκτική στην παγωνιά και τις πτώσεις TOUGH TG-2 κέρδισε τους κριτές με τους υπέρ-φωτεινούς φακούς εστίασης 1:2.0 4Χ, οι οποίοι παρέχουν υψηλή ποιότητα σε χαμηλό φωτισμό και θεαματικό αποτέλεσμα βάθους πεδίου (bokeh). «Το υψηλής ταχύτητας σύστημα αυτόματης εστίασης κάνει την TG-2 μία κορυφαία επιλογή για την υπαίθρια φωτογράφηση σκηνών δράσης», πρόσθεσε η κριτική επιτροπή. «Στην λειτουργία Super Macro, η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι μόλις 1 εκ., ενώ το ενσωματωμένο GPS της μηχανής σας επιτρέπει την ακριβή καταγραφή της τοποθεσίας λήψης μιας φωτογραφίας και στη συνέχεια την απεικόνισή τον τοποθεσιών στον χάρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου