Τρίτη 28 Μαΐου 2013

H Intersys δίνει το παρών στην φετινή διοργάνωση της Graphica




Η Εταιρία Intersys, ως Επίσημη Αντιπρόσωπος της Canon από το 1982 και της Océ (μέλος του Ομίλου Canon) από το 2012, θα συμμετάσχει φέτος στην Graphica 2013 δίνοντας δυναμικά το παρών στον χώρο των Γραφικών Τεχνών.Στο περίπτερο της Intersys θα εκτίθεται πληθώρα προϊόντων και λύσεων Canon & Océ, που απευθύνονται τόσο στον επαγγελματία της έγχρωμης & ασπρόμαυρης ψηφιακής παραγωγής μεσαίου & μεγάλου όγκου, όσο και στον επαγγελματία της έγχρωμης εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους είτε σε εύκαμπτα είτε σε άκαμπτα υλικά, για φωτογράφους, γραφίστες, Τεχνικά & Αρχιτεκτονικά γραφεία, αλλά και εταιρίες παραγωγής αφισών & πινακίδων εξωτερικού χώρου.

Τα μοντέλα αναλυτικά
 
Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιασθούν τα κορυφαία έγχρωμα συστήματα ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου & μεσαίου όγκου παραγωγής, imagePRESS C6000VP, το άρτι αφιχθέν iRC9280 PRO καθώς και η μοναδική imagePRESS C1+, μηχανή πιεστηρίου για εξαιρετικής ποιότητας εκτυπώσεις δοκιμίων μικρού τιράζ, με την καινοτομία του διαφανούς γραφίτη (UV) για ειδικά εφέ.
Arizona 460GT



Για την ασπρόμαυρη εκτύπωση θα παρουσιασθούν τα μοντέλα Canon imagePRESS 1135, 135 σελίδων το λεπτό, για παραγωγή μεσαίου όγκου και το προηγμένο τεχνολογικά νέο Océ DP-line VP110, που προσφέρει μοναδική ποιότητα εκτύπωσης.
Για τις εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, θα παρουσιασθούν οι εκτυπωτές Canon iPF8400 και iPF6450 με την προαιρετική μονάδα φωτοσπεκτόμετρου, άριστης ποιότητας εκτύπωσης και ιδανικοί για φωτογράφους και γραφίστες.
Ναυαρχίδα στην εκτύπωση μεγάλου μεγέθους θα αποτελέσει η παρουσίαση του Océ Arizona 460GT , ενός από τους πολυβραβευμένους επίπεδους εκτυπωτές της Océ (flatbed), για εκτυπώσεις UV σε σχεδόν κάθε άκαμπτο υλικό ή αντικείμενο αλλά και σε εύκαμπτα υλικά, παρέχοντας εκπληκτική ποιότητα και ευκρίνεια μέσω της Τεχνολογίας Océ VariaDot.
Τέλος, το έγχρωμο σύστημα εκτύπωσης Océ ColorWave 650 με την μοναδική και βραβευμένη τεχνολογία CrystalPoint της Océ, το οποίο είναι ιδανικό για εκτυπώσεις σχεδίων, χαρτών και αφισών.

Σας περιμένουμε για να σας παρουσιάσουμε από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύουμε και για να σας λύσουμε κάθε απορία που πιθανόν έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου